Robuust & Zo

Missie:
“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”. Dit zie je terug in onze service. We maken tafels en deuren die niet te vergelijken zijn met die van andere meubelmakers. Een tafel of deur van Robuust & Zo is, zoals ze dat zo mooi zeggen, one of a kind. Net wat stoerder, net wat robuuster, net wat unieker, en desgewenst op maat.”

Over Robuust & Zo

Zorgen dat ieder product uniek is!

Maatwerk:
Brainstormen, tekenen, passen, meten, bouwen. Een Robuust staaltje werk vereist een creatieve en gepassioneerde geest. Van de tekentafel richting de nieuwe eigenaar.

deuren

Stalen of houten lofdeuren van Robuust & Zo

De schuifdeur is een uniek item in uw woning of bedrijf. De deur kan worden gemaakt van hout of in een prachtige stalen uitvoering. In combinatie met een stalen deurbeslag heeft de deur een industriële uitstraling. Een echte eyecatcher in uw woning of bedrijf. De loftdeur met een hangdeurbeslag met softclose systeem. Door het softclose systeem glijdt de deur soepel over de bijgeleverde rails.

“Met passie alles met de hand maken zodat ieder product uniek is”
dat is precies wat ons onderscheidt van anderen.

“De kracht van onze producten zit hem in ambacht en
de industriële look and feel”

Robuust & Zo gevestigd in Berkel en Rodenrijs is een bedrijf vol passie waar we industriële tafels en deuren maken. Staal en hout worden (her)gebruikt en komen zo samen weer tot leven.

Locatie

Berkelse Poort 27 b
2651 JX Berkel en Rodenrijs

 

Pin It on Pinterest