Deurbeslag

DE FINISHING TOUCH VAN JE INTERIEUR

Robuust & Zo gevestigd in Berkel en Rodenrijs is een bedrijf vol passie waar we industriële tafels en deuren maken. Robuust & Zo biedt diverse robuuste hangdeur systemen voor loft deuren aan. Samen met een bijpassende collectie van deurklinken, handgrepen en huisnummers. Een uitgebreide collectie van deurbeslag voor elk interieur Robuust, Industrieel, Romantisch of Klassiek. Staal en hout worden (her)gebruikt en komen zo samen weer tot leven. Loft deuren op maat of een mooie unieke robuuste stoere houten tafel of bar waarvan er maar één uniek exemplaar is. Wij brengen uw houtdromen Robuust tot leven en maken dit compleet met bijpassend deurbeslag. 

Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires.
Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design.
Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign.
De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een eigen, finishing touch.

HET INTERSTEEL ASSORTIMENT BIJ ROBUUST & ZO

Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens onbewust sfeerondersteunend aanwezig. De materiaalkeuze varieert van geborsteld of gepolijst rvs tot messing, in combinatie met andere materialen waaronder diverse houtsoorten. Er zijn diverse producten die in dezelfde lijn als de deurkrukken en deurklinken zijn ontworpen, bijvoorbeeld raamkrukken of meubelgrepen, met daarbij allerlei accessoires, zoals scharnieren en sloten, maar denk ook aan brievenbussen en badkamerartikelen. Verder kunnen buitendeuren voorzien worden van SKG inbraakwerend beslag, voorzien van anti kerntrek beveiliging en in dezelfde lijn als het binnendeurbeslag.

Bekijk hieronder de mogelijkheden in onze webshop

Of kijk hier voor de gehele webshop

BINNENDEURBESLAG
DEURGREPEN
RAAMBESLAG
ACCESSOIRES
MEUBELBESLAG
SCHUIFDEURBESLAG
VEILIGHEIDSBESLAG
GARDEROBE

Robuust & Zo gevestigd in Berkel en Rodenrijs is een bedrijf vol passie waar we industriële tafels en deuren maken. Staal en hout worden (her)gebruikt en komen zo samen weer tot leven.

LOCATIE

Berkelse Poort 27 b
2651 JX Berkel en Rodenrijs

 

CONTACT

info@robuustenzo.nl
06-83 82 36 59
robuustenzo.nl

 

Pin It on Pinterest